Group 4415 (png)

Ons assortiment

27 jaar
expertise

Gratis offerte en
binnen 24 uur
reactie

Transparant en
onafhankelijk

Alutent

Een aluminium constructie die per 5 meter verlengbaar is. In breedte maten variërend vanaf 3 tot 30 meter breed. De vrije overspanning zorgt voor ideaal ruimte gebruik. De alu-tent is te voorzien van een waterpas gelegede constructievloer.

Pagodetent

De bekende "punttentjes" zijn de pagodetenten, in maten van 3x3, 4x4, 5x5, 6x6, 8x8 en zelfs 10x10 meter te verkrijgen. Ideaal voor een fair, entreetent aan een alu-tent, kleinere (privé) evenementen.

Spantent

Leverbaar in verschillende (gestreepte) kleurstellingen, is de spantent in basis een goedkope overkappingsoptie. De spantenten worden verankerd met haringen rondom de tent en kan uitgevoerd worden met houten vlondervloeren

Stretchtent

Stretchtenten zijn bij uitstek zomertenten, door hun open karakter. In verschillende vormen te plaatsen met aluminium of houten palen en van klein tot groot.

Doorwerktent

Door willen werken maar zit het weer tegen? Doorwerktenten bieden de uitkomst! Leverbaar in breedte maten variërend vanaf 3 tot 30 meter breed. De vrije overspanning zorgt voor ideaal ruimte gebruik. Optioneel leverbaar i.c.m. verlichting en verwarming. Altijd opgezet door vakkundig en gediplomeerd personeel.    

Opslagtent

Kom je ruimte tekort en wil je op eigen terrein (tijdelijk) uitbreiden met extra opslagruimte? We kunnen hiervoor diverse formaten opslagtenten verzorgen. Afhankelijk van de gewenste toepassing adviseren we graag bij het type opslagtent i.c.m. inzet van toebehoren zoals; verlichting, verwarming, roldeuren enz.

Festivaltent

Een grote groep bezoekers droog laten staan? De festivaltent biedt uitkomst. Net als de spantent in verschillende kleuren en maatvoeringen leverbaar.

Podia

Het verzorgen van een podium (binnen of buiten) is ook geen probleem. Van enkele podiumdelen voor een presentatie in een tentvoorziening tot een volledig VIP-podium tijdens een festival of concert. Ook een compleet (layher)podium met accessoires zoals layher torens en/of Front of House behoort tot de mogelijkheden.

Tribune

De bezoekers een goed uitzicht geven richting bijvoorbeeld een podium? Dat kan door middel van een tribune, deze zijn verkrijgbaar in diverse soorten, zoals banken- en kuipstoelen. Tribunes zijn er in verschillende afmetingen, met of zonder overkapping.

Huisvesting arbeidsmigranten

Op zoek naar een oplossing voor korte termijn huisvesting van uw tijdelijke medewerkers/ arbeidsmigranten? Tentverhuurmakelaar heeft in samenwerking met Bed-Stay hier een pakket in ontwikkeld bestaande uit slaapruimtes, woonruimte en sanitair. Overal inzetbaar en zeer snel leverbaar! Meer informatie en impressies zijn te zien op de speciale website.

Hygiënezuil huren

Hygiëne is in 2020 erg belangrijk geworden, daarom kan u via Tentverhuurmakelaar makkelijk en snel een hygiënezuil/ desinfectiepaal huren. Inclusief alle benodigde materialen voor een goede hygiëne tijdens uw bijeenkomst. De hygiënezuil/ desinfectiepaal hoeft niet in combinatie met een tentvoorziening gehuurd te worden. Meer informatie is te zien op de site van hygiëne zuil huren.

Bed Stay

Slaapplaatsen met volledige privacy kunnen geleverd worden via bedrijf Bed-Stay. Deze demontabele stapelbedden zijn volledig voorzien van afsluitbare verduisterende zeilen waardoor het nagenoeg overal geplaatst kan worden. Inclusief lockerkasten of lades voor het opbergen van persoonlijke bezittingen. Meer informatie en impressies zijn te zien op de speciale website van Bed-Stay

Klimaatbeheersing

Een tentvoorziening biedt mogelijkheden om weersinvloeden tegen te gaan. Door gebruik te maken van heaters en airco's wordt ook rekening gehouden met kou, warmte en bijvoorbeeld sneeuw. We adviseren graag naar de mogelijkheden voor de inzet van deze apparatuur.

Overige materialen

We kunnen bij de huur van tentvoorziening ook adviseren bij overige zaken zoals tapijt, stroom, toiletten, audiovisuele middelen en inrichting.

Vraag en aanbod

Op zoek naar een tentvoorziening voor eigen gebruik? Door ons uitgebreide netwerk hebben wij regelmatig (gebruikte) tentmaterialen ter verkoop. Benieuwd naar het actuele aanbod, klik dan hier.